Kingmar Filterpers Systeem (FP-500)

Wasmachine Wasmachine

Met de Kingmar Filterpers systeem kunt u wrongel produceren. In een kortere tijd draait u meer productie dan met bijvoorbeeld losse zakken. Dit betekent dat in een veel korter tijdsbestek het product verwerkt kan worden. Hierdoor is het besmettingsrisico een stuk lager. Produceren kan zowel volautomatisch als semiautomatisch. Het uitgelekte vocht kan naar wens worden opgevangen door middel van een wei-opvang systeem. Naast de standaard machines is maatwerk uiteraard ook mogelijk.

Verdere verwerking
Na het persen kan de wrongel verder verwerkt worden in bijvoorbeeld de Kingmar Menger (MM-500), Kingmar Afvulmachine (AM-500) of Kingmar Vormmachine (VM-100). De stangen van de filterpers kunnen in een opbergrek gehangen worden. Hierdoor reinigt u gemakkelijker en beter. Het gehele systeem is aan te sluiten op CIP-reiniging.

Kingmar FP-500: Wei opvang Stangen opbergrek
heel laag besmettingsrisico;
grote capaciteit met weinig mankracht;
meer gecontinueerd productieproces;
goede en eenvoudige reiniging.

Opties:
semi-automatisch afvulsysteem
stangen opbergrek


Kingmar Wasmachine

Voor het reinigen van uw Filterperszakken is er de Kingmar Wasmachine. Hiermee kunt u eenvoudig al uw Filterperszakken wassen. Door de krachtige motor en grote trommel is het mogelijk om veel zakken tegelijk schoon te krijgen.

De wasmachine kan worden aangeboden op een sterke verrijdbare constructie. Hier staat de trommel op ideale werkhoogte, met daarnaast een controle paneel. Hiermee kunnen diverse wasprogramma’s aangestuurd worden. Vraag naar de mogelijkheden.